Boka catering i Stockholm
Att planera en fest eller tillställning är roligt, med allt från att skriva gästlista till att ordna plats för dansgolv. Det är också där din fokus ska ligga, på det roliga! Men en bra fest måste också ha en god matbit, och nog för att planering av mat kan vara kul är det inte alla som har tid och ork att tillaga. Som tur är finns det då catering att luta sig tillbaka på. 
 
Restaurang Station erbjuder catering i Stockholm, vilket även är vår specialitet. Vi har ett brett utbud som passar allt från enklare luncher till lyxiga middagar. Här kan ni beställa catering med tilltugg för mingelfesten lika väl som god mat till en mysig buffé i trädgården. Det är endast fantasin som sätter gränser, och vår kökschef Tomas Sundberg skräddarsyr gärna beställningar efter era önskemål. 
 
För att komplettera er catering och underlätta vid tillställningen kan ni även beställa tallrikar, bestick, glas, dukar med mera. Allt för att ni ska kunna fokusera på festen och era gäster. När maten är uppäten, de sista dansstegen har tagits och morgondagen gror behöver ni inte heller oroa er för disken. Porslinet lämnar ni enkelt tillbaka odiskat i sitt emballage, så löser vi resten.
 
Varmt välkommen att ta kontakt med oss för att boka på 08-556 001 20
info@restaurang-station.se eller använd vårt formulär.