Rätt miljö, god mat och de bästa av vänner är tre viktiga ingredienser för en lyckad fest. De två första ingredienserna får du om din fest anordnas här hos oss på Restaurang Station, gästerna litar vi på att du trollar fram själv. Vår lokal är perfekt för fest i Stockholm och erbjuder många möjligheter. Vi kan duka upp för både stora och små sällskap med en matsal som rymmer 175 personer vid sittande bord och 250 personer som minglar vid ståbord. Lokalen är med sin placering på gatuplan även helt handikappanpassad.

Festen anpassar vi helt efter dina önskemål. Du kan boka en egen DJ, bjuda in ett husband eller varför inte låta oss ge er en rekommendation? Hos oss är det enkelt att gå från middag till dans, och våra lokaler gör det lätt för er att slå klackarna i taken till den musik ni själv önskar. Dina önskemål är vår utgångspunkt när vi komponerar fram barupplägg och meny. Vår personal vet vad som gör en fest oförglömlig och du kan lugnt koppla av oavsett om det är en födelsedagsfest, bröllopsmiddag eller firmafest som är anledningen till er tillställning. 

 
restaurang-veckans-lunch-norrtull-vasastan-festvåning-bröllop-event-party.jpg
restaurang-veckans-lunch-norrtull-vasastan-festvåning-bröllop-event-studentfest-födelsedagsfest.jpeg
restaurang-veckans-lunch-norrtull-vasastan-festvåning-bröllop-event.jpg
 

Ni kan också anordna er konferens genom att hyra vår restaurang i Stockholm. Vi erbjuder då lokal för frukost, för- och eftermiddagsmöten med nybakat bröd, kaffe/te eller andra tilltugg. Internetuppkoppling finns tillgängligt, samt ljudanläggning och mikrofon. 

Välkommen att kontakta oss för att få tillgång till en bra festlokal eller för att boka en restaurang i Stockholm där dina önskemål alltid står i fokus.

Varmt välkommen att ta kontakt med oss för att boka på 08-556 001 20
info@restaurang-station.se eller använd vårt formulär.