Meny ett
Kalxilöjrom med rödlök, crème fraiche och smörstekt toast
Smörstekt torskrygg med betor, hollandaise på brynt smör samt krasse och potatispuré 
Mjölchokladpannacotta med  hallon och maräng
 
625 kr/person
 
Meny två
Nässelsoppa med pilgrimsmussla och pocherat ägg
Lammrostbiff med rostad fänkål, karamelliserad citron, potatisterrin och rostad vitlökssky
Gräddfilspannacotta med rabarber och rostade hasselnötter
 
575 kr/person
 
Meny tre
Lättrökt röding med regnbågsrom, kavringskrutonger och gräslökscrème samt prästostcréme
Majskycklingbröst med grillad grön sparris och ramslökssås
Crème brûlée med färska bär
 
535 kr/person
 
Meny fyra
Tonfisktartar med bakad tomat, nicoise oliver, sparris och sardellvingrette
Kalventrecôte med kronärtskocka, cocktailtomater och rödvinssky samt risotto
Chokladfondant med hallon och karamelliserade nötter samt mascarponecrème
 
615 kr/person
 
Tillbaka till bufféer och menyer