En restaurang i Vasastan, Norrtull där du finner allt från frukost, lunch och festmenyer till catering. Ambitionen är alltid att överträffa dina förväntningar, oavsett om det gäller en god lunch, en välsmakande middag eller en festupplevelse där både smaklökar och fötter dansar. 

I vårt kök lagar köksmästare Tomas Sundberg mat med influenser från hela världen. Vår strävan är att vara ett kök i tiden, med ett hälso- och miljöansvar samt med rätter baserade på de bästa råvarorna för säsongen. Allt för att ge våra gäster en god, nyttig och hållbar smakupplevelse. På Restaurang Station lagar vi maten från grunden och bakar vårt bröd själva.

Under veckan serveras lunchen i fyra rätter efter tillgång. Du kan välja fisk, kött, vegetariskt samt veckans sallad. I lunchen ingår alltid salladsbuffé med vårt hembakade bröd, färskost, kaffe och någonting sött.

 
restaurang-veckans-lunch-norrtull-vasastan-festvåning-bröllop-centralt.jpg
restaurang-veckans-lunch-norrtull-vasastan-festvåning-bröllop-city.jpg
restaurang-veckans-lunch-norrtull-vasastan-festvåning-bröllop-snyggt.jpg
 

När det nalkas fest och catering är våra lokaler är perfekt placerade i Vasastan, Norrtull. Vi kombinerar då våra menyer efter era önskemål och de råvaror som årstiderna erbjuder. Självklart kan vi också ta fram passande dryck som förhöjer de olika måltidernas smakkombinationer. Här hittar du våra menyer.

Catering är vår specialitet och vi klarar allt från det lilla till det stora. Det gäller menyer, utrustning, personal och transporter. Vi tar till och med hand om disken!
Läs mer om vår catering.

Du finner oss på Gävlegatan 22 vid Vanadisplan i Stockholm. 
Restaurang Station är öppet 08.00-15.00 måndag - fredag. 
Lunch serveras mellan 11.00 - 14.00 måndag - fredag. 
Övrig tid är restaurangen öppen för bokningar. 

Varmt välkommen att ta kontakt med oss för att boka på 08-556 001 20
info@restaurang-station.se eller använd vårt formulär.