Vecka:4

MÅNDAG

Pannbiff med löksky, saltgurka och potatispuré 109
Grillad kycklingfilé med risotto, salviasky och soltorkad tomat 119
Vegetarisk böngryta med couscous och myntayoghurt 109
 

TISDAG

Fiskgryta med paprika, zucchini och blåmusslor samt aioli 109
Rimmad oxbringa med buljongkokta rotfrukter och pepparrotscrème 119
Vegetarisk grillad zucchini med chèvre och ruccola 109
Skomakarlåda på rostbiff med bacon, purjolök och potatispuré 129

 

ONSDAG
Dillstekt strömming med prästostcréme och potatispuré 109
Biffstroganoff med gräddfil, saltgurka och ris 119
Vegetarisk lins- och rödbetsragu med pumpapuré 109  
Skomakarlåda på rostbiff med bacon, purjolök och potatispuré 129

 

TORSDAG

Sejfilé med kräftskagenröra, brynt smör och potatispuré 109
Kalvfärsbiff med cidersenapssky, savojkål och potatispure119
Vegetarisk jordnöttsbiff med kimchi och jasminris 109

Fläskfilé från Nibblegård med pepparsky och potatisgratäng 129

 

FREDAG
Kalvrostbiff med bearnaise, tomatsallad och pommes frites 129
Laxqueneller med vitvinssås och sockerärtor samt potatispuré 119
Vegetarisk rödbetsbiff med fetaostcréme och bulgur 109

 

VECKANS SALLAD
Ceasarsallad med kyckling, bacon och krutonger 119

Ceasarsallad med mozzarella, rostad paprika och krutonger 119
 

Salladsbord för avhämtning 39 kr
 I lunchen ingår hembakat bröd, salladsbuffé, Kaffe och något litet sött.
”Prata med köket om eventuella allergifrågor”