Vecka:17

MÅNDAG
Kalvfärsbiff med gräddsås, bakad morot och svartvinbärsgelé samt potatispuré 109
Kycklingfilé med sparrisrisotto och ramslökssky 119
Varmröktlax med potatis- och prästostpuré samt romsås 129
Vegetarisk ravioli med kronärtskocka och gruyèresås 109
 
TISDAG
Chiligryta på högrev med avokadocréme, koriander och ris 109
Ångkokt sejfilé med champinjoner, kapris och brynt smör 119
Vegetarisk gryta med tzay, ingefära och bambuskott 109
Varmröktlax med potatis- och prästostpuré samt romsås 129

ONSDAG
Dillstekt strömming med prästostcréme och potatispuré 109
Kycklinglårfilé med chorizo, rostad paprika och oliver samt saffransris 119
Vegetarisk Zucchini- och halloumibiff med tzatziki och bulgursallad 109  
Köttbullar med pressgurka, gräddsås och rårörda lingon samt potatispuré 129

TORSDAG
Brässerad kalv med primörsallad samt dragon- och citronsås 119
Sydfransk fiskgryta med aioli, blåmusslor och krutonger 109
Vegetarisk sötpotatisburrito med grillad salladskål och chiliragu 109
Köttbullar med pressgurka, gräddsås och rårörda lingon samt potatispuré 129

FREDAG
Laxwallenbergare med vitvinsås sparris och sockerärtor samt potatispuré 119
Grillad kycklingfilé med pepparsky och potatisgratäng samt haricotsverts 119
Vegetarisk broccolipaj med sparrissoppa och gräddfil 109
Kalvrostbiff med pepparsky och potatisgratäng samt haricotsverts 129


VECKANS SALLAD
Sallad med Prosciutto, melon, mynta och bulgur 119
Vegetarisk Sallad med fetaost, melon, mynta och bulgur 119
Salladsbord för avhämtning 39 kr
 I lunchen ingår hembakat bröd, salladsbuffé, Kaffe och något litet sött.
”Prata med köket om eventuella allergifrågor