LUNCHMENY
20 - 24 augusti 2018

 

MÅNDAG

Baconlindad köttfärslimpa med gräddsås, pressgurka och potatispuré 109
Kycklinglårfilé med svamprisotto, rödvinssky och betor 119
Vegetarisk ravioli med gorgonzolasås, ruccola och rostade grönsaker 119
 

TISDAG

Fläskytterfilé med kumminsky och rostade rotfrukter 109
Kummelfilé med kapris, champinjoner och brynt smör samt dillslungad färskpotatis 119
Vegetarisk grönärtsfalafel med fetaost och hasselnötter samt bulgur 109
Kalvrostbiff med karljohansvampssky, syltade grönsaker och rostad pumpapuré 139

 

ONSDAG
Dillstekt strömming med ansjoviscrème och potatispuré 109
Chiligryta på högrev med koriander, gräddfil och ris 119
Vegetarisk bönragu med raita och basmatiris 109
Kalvrostbiff med karljohansvampssky, syltade grönsaker och rostad pumpapuré 139

 

TORSDAG

Lasagne med tomat- och ruccolasallad 109
Laxkakor med rödcurrysås, groddar och koriander samt jasminris 119
Vegetarisk risotto med champinjoner, rostad zucchini och soltorkad tomat 109
Ångkokt torskfilé med sallad på äpple, selleri och kräftstjärtar 139

 

FREDAG
Ångkokt sejfilé med betor, kapris och brynt smör 119
Grillad kycklingfilé med friterad klyftpotatis och bearnaise 119
Vegetarisk pasta med grillad aubergine och salvia 109
Ångkokt torskfilé med sallad på äpple, selleri och kräftstjärtar 139


VECKANS SALLAD
Sallad med kräftstjärtar, äpple och blomkål samt potatis 119

 

 I lunchen ingår hembakat bröd, salladsbuffé, Kaffe och något litet sött.
”Prata med köket om eventuella allergifrågor”