Restaurang Station linje.png
 

25 Mars– 29 Mars 2019

 

 

 MÅNDAG

Pannbiff med gräddsås och potatispuré 109
Bohuslänsk fiskgryta med dill, purjolök och morot 119
Vegetarisk böngryta med curryrostad blomkål och basmatiris 109

 

TISDAG

Fläskytterfilé med baconstekt kål samt potatis- och prästostpuré 109
Kycklingfilé med parmesansås, grillade grönsaker och cannelloni 119
Ångkokt torsk med kapris, champinjoner och brynt smör 139
Vegetarisk kikärtsbiff med tzatziki, bulgur och oliver 109

ONSDAG
Dillstekt strömming med ansjoviscrème och potatispuré 109
Viltfärsbiff med Karl-Johansvampssky, savojkål och rostade rotfrukter 119
Vegetarisk risotto med soltorkad tomat, grillad aubergine och salvia 109
Boeuf Bourguignon med bacon, champinjoner och smålök samt potatispuré 139

TORSDAG

Lasagne med tomatsallad och parmesancrème 109
Ångkokt sejfilé med brässerad fänkål, kronärtskocka och vitvinssås 109
Vegetarisk pumpasoppa med Chevrépaj och spenat 109
Boeuf Bourguignon med bacon, champinjoner och smålök samt potatispuré 139


FREDAG

Kalvrostbiff med pepparsky och potatisgratäng 139
Grillad kycklingfilé med pepparsky och potatisgratäng 119
Laxqueneller med skaldjurssås och sockerärtor 119
 Vegetarisk quesadillas med chiliragu och cheddar 109

 

VECKANS SALLAD

Sallad med kyckling, rostade grönsaker och tortellini 119
Vegetarisk sallad med fetaost, rostade grönsaker och tortellini 119

 

 

I lunchen ingår hembakat bröd, salladsbuffé, kaffe och något litet sött. Tveka inte att fråga våra kockar om du har undringar eller allergier!