Restaurang Station linje.png
 

Lunch V.16
11.00-14.00

MÅNDAG 15/4

Baconlindad kalvfärslimpa med örtgräddsås pressgurka, rårörda lingon och kokt potatis

Coq au vin med kycklinglårfilé med skysås, sidfläsk, purjolök och potatispuré

Vegetarisk ricotta fylld tortellini med ädelostsås vitlöksfrästa champinjoner och parmesan

TISDAG 16/4

Vitlöksbakad flläskfilé med konjaksås, honungglaserade morötter och örtrostad kulpotatis

 Laxwallenbergare med brynt citron smör, julienne grönsaker och potatispuré

Vegetarisk svamprisotto med smörstekt sparris, rostade valnötter och parmesan

ONSDAG 17/4

Kycklingschnitzel med rödvinssås, dragonkräm, gröna ärtor och råstekt potatis

Smörstekt strömming med brynt smör, rårörda lingon och potatispuré 

Vegetarisk nasi goreng, stekt ris med curry, grönsaker, stekt ägg och chiliaioli

TORSDAG 18/4

Skomakarlåda, ryggbiff med rödvinssky, bacon, purjolök och potatispuré

Pankopanerad flundra med danskremouladsås, gurk & rädissallad och kokt potatis

Vegetariska vårrullar med sesamwokade grönsaker, sriracha aioli och basmatiris

FREDAG 19/4

Grillad entrecôte med pepparsky, bearnaise, tomat & löksallad och pommesfrites 

Mandelbakad laxfilé med sandefjordsås smörstekt sparris och duchessepotatis

Vegetariska enchiladas med guacamole, tomatsalsa och rostad majs

VECKANS SALLADER

Caesarsallad, kycklingfilé med bacon, brödkrutonger, parmesan och säsongens grönsaker
Räksallad, handskalade räkor med, avokado, kokt ägg, dillkräm och säsongens grönsaker  
    Italiensk sallad med prosciutto, buffelomozzarella, pestokräm, soltorkade tomater och kalamataoliver

 

I lunchen ingår hembakad bröd, salladsbuffé, lunchdryck, kaffe och något litet sött.
Tveka inte att fråga våra kockar om du har funderingar eller allergier!