Restaurang Station linje.png
 

 16 September – 20 September 2019

 

MÅNDAG
Kalvfärsbiff med löksky, pressgurka och kokt potatis 109
Apelsin- och chiliglaserad kycklingfilé med kronärtskocka, rosmarinsky och risotto 119
Vegetarisk böngryta med harissa, champinjoner och paprika samt couscous 109

TISDAG
Hjortfärsbiff med betor, grönkål och äpple samt rostad potatis 119
Fiskgryta med paprika, zucchini och fänkål samt aioli 119
Vegetarisk kikärtsbiff med rödvinssky och potatisgratäng 109

ONSDAG
Dillstekt strömming med västerbottenscrème och potatispuré 109
Fläskschnitzel med kapriscrème, gröna ärtor och rostad potatis 119
 Vegetarisk pasta med oliver, soltorkad tomat samt basilika- och parmesansås 109

TORSDAG
Stekt havsaborre med brynt dillsmör och selleripuré 119
Oxragu med grönpeppar, champinjoner och rosmarin samt rostad potatis 119
Vegetariska vårrullar med ingefärsgurka, sojavinägrett och nudlar 109

FREDAG
Grillad kycklingfilé med chilibearnaise och pommesfrites 119
Laxwallenbergare med vitvinssås, sockerärtor och kokt potatis 119
Vegetarisk Karl-Johansvampsrisotto med rostad fänkål 109
Kalvrostbiff med chilibearnaise och pommesfrites 139

VECKANS SALLAD

Sallad med varmrökt lax, rostad pumpa, betor och bulgur samt dilldressing 119
Vegetarisk sallad med chevré rostad pumpa, betor och bulgur samt dilldressing 119

 

I lunchen ingår hembakat bröd, salladsbuffé, kaffe och något litet sött. Tveka inte att fråga våra kockar om du har undringar eller allergier!