Restaurang Station linje.png
 

20 Maj – 24 Maj 2019

 

MÅNDAG
Kalvfärsjärpar med pressgurka, lingongräddsås och potatispuré 119
Örtmarinerad kycklingfilé med soltorkad tomat, oliver och ris 119
Vegetarisk risotto med betor och Chevré 109

 TISDAG
Fläskkarré med BBQ-sås, coleslaw och rostad potatis 109
Fiskgryta med räkor, blåmusslor och dill 119
Bönchiligryta med grillad avokado och ris 109

ONSDAG
Dillstekt strömming med prästostcrème och potatispuré 109
Grillad oxfärsbiff med ljummen potatissallad och fetaostcrème 119
Vegetarisk sparrissoppa med spenat- och prästostpaj109

TORSDAG

Isterband med stuvad potatis och senapssky 109
Friterad sejfilé med skagenröra och kokt färskpotatis 119
Vegetariska vårrullar med glasnudlar och mango 109
Inkokt lax med pressgurka, dillmajonnäs och kokt färskpotatis 139

FREDAG
Grillad kycklingfilé med chilibearnaise och friterad klyftpotatis 119
Ångkokt torskfilé med skaldjurssås samt potatis- och prästostpuré139
Vegetarisk cannelloni med kronärtskocka, grillad paprika och parmesansås 109

VECKANS SALLAD

Sallad med räkor, primörer och färskpotatis samt örtdressing 119
Vegetarisk sallad kronärtskocka, primörer och färskpotatis samt örtdressing 119

 

 

I lunchen ingår hembakat bröd, salladsbuffé, kaffe och något litet sött. Tveka inte att fråga våra kockar om du har undringar eller allergier!