Restaurang Station linje.png
 

 

MÅNDAG

Baconlindad köttfärslimpa med pressgurka, gräddsås och potatispuré 109
Kycklingfilé med coleslaw, BBQ-sås och rostad potatis 119
Vegetarisk böngryta, med couscous och myntayoghurt 109

 

TISDAG

Fiskgryta med tomat, fänkål och paprika samt aioli 119
Kokt färsk oxbringa med pepparrotssås och potatispuré 119
Vegetarisk risotto med soltorkad tomat, grillad zucchini och salvia 109
Fläskfilé med svampsky, haricotesverts samt potatis- och prästostpuré 139
 

ONSDAG
Dillstekt strömming med ansjoviscrème och potatispuré 109
 ”Coq au vin” på kycklinglårfilé med bacon, champinjoner och smålök 119
Vegetarisk kikärtsbiff med potatisgratäng och rödvinssky 109
Ångkokt torskfilé med rödbetor, kapris och brynt smör 139

 
TORSDAG

Kokt rimmat fläsklägg med senapssås och rotmos 109
Chiligryta på högrev med koriander, friterat tortillabröd och ris 119
Ångkokt torskfilé med rödbetor, kapris och brynt smör 139
Vegetarisk pasta med parmesansås, bakad tomat och ruccola 109


 FREDAG

Kalvrostbiff med chilibearnaise och pommes frites 139
Laxwallenbergare med skaldjurssås och sockerärtor samt potatispuré 119
 Vegetarisk gratinerad zucchini med oliver, tzatziki och bulgur 109

 

VECKANS SALLAD

 

Sallad med räkor, ägg och haricotesverts samt kapris 129
Sallad med brieost, oliver och haricotesverts samt kapris 119

 

 

I lunchen ingår hembakat bröd, salladsbuffé, kaffe och något litet sött. Tveka inte att fråga våra kockar om du har undringar eller allergier!