Restaurang Station linje.png

DAGENS LUNCH

 

MÅNDAG
Kycklinglårfilé med oliver, kronärtskocka och risotto 119
Baconlindad köttfärslimpa med gräddsås, rårörda lingon och potatispuré 109
Vegetarisk grönärtsbiff med rödbetor, chévrecrème, och potatispuré 109

TISDAG
Fiskgryta ”bouillabaisse” med blåmusslor, krutonger och aioli 119
Mörbakad fläskkarré med BBQ-sås, coleslaw och rostad potatis 119
Vegetarisk pasta med parmesansås och grillade grönsaker 109
Majskyckling med karl-johansvampssky, bakat höstäpple och prästostpuré 139

ONSDAG

Dillstekt strömming med pepparrotscrème och potatispuré 109
Fläskschnitzel med ost, skinka och kaprissky samt rostad potatis 119
Vegetarisk potatis- och purjolökssoppa med chévrepaj 109
Majskyckling med karl-johansvampssky, bakat höstäpple och prästostpuré 139

TORSDAG

Småländska isterband med stuvad potatis och inlagda rödbetor119
Laxqueneller med vitvinssås och sockerärtor samt potatispuré 119
Vegetarisk jordnötsbiff med kimchi och jasminris 109
Boeuf Bourguignon med rökt sidfläsk, champinjoner och smålök 139

FREDAG

Grillad kycklingfilé med friterad klyftpotatis och bearnaise 119
Kummelfilé med äpple, räkor och selleripuré 119
Wallenbergare med gröna ärtor och brynt smör samt potatispuré 139
Vegetarisk parmesanstekt aubergine med tomatragu och ris 109

VECKANS SALLAD

Sallad med rostbiff, kapris och grillade grönsaker samt örtdressing 119
Vegetarisk sallad med haloumi med kapris och grillade grönsaker samt örtdressing 119

”Prata med köket om eventuella allergifrågor”

 

I lunchen ingår hembakat bröd, salladsbuffé, kaffe och något litet sött. Tveka inte att fråga våra kockar om du har undringar eller allergier!