DAGENS LUNCH

24-28 september 2018

 

MÅNDAG

Viltfärsbiff med pressgurka och potatispuré 119
Kycklinglårfilé med rödcurry, marinerad salladskål och jasminris 119
Vegetarisk örtrisotto med grillad zucchini 109
Kokt färsk oxbringa med pepparrotssås, rotfrukter och kokt potatis 139

TISDAG

Ångkokt sejfilé med rödbetor, kapris och brynt smör samt potatispuré 119
Mörbakad fläskkarré med BBQ-sås, coleslaw och rostad potatis 119
Vegetarisk spenat och ricottacannelloni med basilika och rostad paprika 109
Kokt färsk oxbringa med pepparrotssås, rotfrukter och kokt potatis 139

ONSDAG

Senapsstekt strömming med dillsmör och potatispuré 109
Kalvfärsbiff med löksky, saltgurka och kokt potatis 119
Vegetarisk bönchiligryta med friterat tortillabröd och ris 109
Kokt färsk oxbringa med pepparrotssås, rotfrukter och kokt potatis 139

TORSDAG

Fläskschnitzel med grönärtor, kapriscrème och rödvinssky 119
Fiskgryta med tomat, zucchini och paprika samt aioli 119
Vegetarisk potatis- och purjolökssoppa med prästostpaj 109
Majskyckling med kantarellrisotto och rödvinssky 139

FREDAG

Grillad kycklingfilé med rotfruktsgratäng och pepparsås 119
Kalvrostbiff med rotfruktsgratäng och pepparsås 139
Laxwallenbergare med sockerärtor och vitvinssås 129
Vegetarisk Lasagne med tomat och mozzarellasallad 109

VECKANS SALLAD

Sallad med Prosciutto, grillade grönsaker och pasta samt pestocrème 119
Sallad med hallomi, grillade grönsaker och pasta samt pestocrème 119

 

I lunchen ingår hembakat bröd, salladsbuffé, Kaffe och något litet sött. ”Prata med köket om eventuella allergifrågor”